טוויסט בעלילה

טוויסט בעלילה

ובכן, אני שמחה לבשר שהגעתי לשלב הזה בהורות שאין לי מושג למה הבן המתבגר בהתהוות שלי מתחפש. בתחפושת מעורבות מסכת שלד ונעלי בית ורודות. זה ממש מרגיש כמו ציון דרך.

וזה גם די מתבקש שנדבר על פורים היום, אבל לא ממש פורים-פורים.
בקיצור, שעת סיפור!

בשנת 2010 בחור בשם קווין פיתח אפליקציה לאייפון בשם בורבון שבה אפשר לשתף מיקומים עם חברים ואז לשתף תמונות של המפגשים.
מהר מאוד קווין והשותפים שלו הבינו שהאפליקציה שהם פיתחו היתה מורכבת מידי, היו בה הרבה יותר מידי אפשרויות וזה בילבל את המשתמשים. ואז הם התחילו לעקוב לעומק אחרי איך בדיוק הקהל שלהם משתמש בבורבון.

מה הם מצאו? שהמשתמשים שלהם בכלל לא משתמשים באפשרות של שיתוף מקום וכל מה שהם עושים באפליקציה זה פשוט לשתף תמונות.
אז הם עשו שינוי באפליקציה – הם מחקו כמעט את כל הפיצ’רים שהיו זמינים והשאירו רק את האפשרות של שיתוף תמונות.

נריץ מהר לאוקטובר 2010, ואני מניחה שזה כבר די ברור מי המותג בתחפושת כאן, נכון?
לפעמים העסק שלנו מתחיל בתור משהו אחד ועם השנים הוא עושה שינוי, יחד איתנו ויחד עם המשתמשים שלו, ומקבל פנים חדשות.

ובין בורבון לאינסטגרם היה באמצע גם “סקוטש“ (וויסקי) כי קווין, מסתבר, היה חובב משקאות – וגם את זה חשוב לזכור, יש שינויים שאנחנו פשוט צריכים לגדול לתוכם. זה לוקח זמן.

לפעמים זה מעבר קטן, פשוט, חלק. ולפעמים זה שינוי משמעותי, מהפך.

ואם יש משהו שאפשר ללמוד מאינסטגרם זה שצריך לתת מקום לטעויות וכישלונות, שצריך להקשיב לקהל שלנו ולהבין את הצורך שלו, ושזה חשוב לפשט את המוצר. (טוב, יצאו לי 3 משהו-אים)

בפנים בפנים, אינסטגרם עדיין נאמנה לערך המאוד בסיסי שלה עוד מהימים הראשונים שלה כבורבון – שיתוף, זה לא השתנה רק קיבל שם חדש ופנים אחרות.

!Nailed It
ליצור ניוזלטר שהלקוחות שלך מחכים לפתוח

ולהפוך את הניוזלטר שלך לכלי אסטרטגי אמיתי, כזה שבונה את המותג שלך ויוצר חיבור עם הקהל.

כי הניוזלטר שלך יכול להיות
הרבה יותר ממה שהוא היום

₪297

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

כאן מצטרפים
לרשימת התפוצה