תשמעי סיפור,
אני עובדת ממש עכשיו עם שרון גולן על אתגר קיץ מגניב (את תשמעי עליו שבוע הבא) ותוך כדי עבודה הייתי צריכה לחדד לעצמי כמה דברים שלא הצלחתי להסביר אותם כמו שרציתי. הרגשתי חלודה.
את מכירה את זה שאת חוזרת לקרוא תוכן ישן שלך? זה קורה לי לא מעט, גם פה וגם בסושיאל, ובדרך כלל אני מוצאת שאני ממש מצחיקה את עצמי, אבל אז אני גם מרגישה תחושה כזו של קווצ’ כי זה היה תוכן טוב וכבר כתבתי אותו ומה…? לא יקראו אותו שוב?
אז בכל אופן, הרגשתי שאני לא מצליחה להסביר את עצמי והייתי צריכה למצוא את המילים שלי בחזרה. ואז נזכרתי שכתבתי את הספר/מדריך “לחשוב כמו מותג” ופתחתי אותו והתחלתי לקרוא וגיליתי שהוא אוצר בתוכו את כל מה שהיה חסר לי. ומצאתי את המילים שלי חזרה.
אז מה בעצם אני רוצה להגיד?
אם את מרגישה, כמוני, שאת עמוסה מידי, מוצפת מידי, לא זוכרת מה רצית להגיד – תעצרי, תחזרי אחורה, תקראי תוכן ישן שלך, תיזכרי בגרסה הקודמת שלך, תשפצי ואולי אפילו תעלי אותו מחדש.
כי זה היה תוכן טוב וכבר כתבת אותו ומה…? לא יקראו אותו שוב?
חבל.
- חדש -
The Money Maker
הקורס שיגרום לרשימת התפוצה שלך לעבוד בשבילך, ידריך אותך שלב אחר שלב איך לבנות מסע לקוח מנצח במערכת הדיוור שלך ויעזור לך סוף סוף להכניס כסף מרשימת התפוצה שלך.